Aquesta darrera setmana, 18 municipis de Catalunya escollien Secretaria General, i entre elles, Sant Fost. Un total de 1.824 persones han votat en el conjunt dels 18 municipis, sobre un cens de 2.532 persones que havien verificat el seu DNI per poder votar, una de les noves mesures per augmentar la seguretat i les garanties en els processos de votació de Podem i que d’ara en endavant s’aplicarà a tots els processos de participació del partit.

El nostre repte amb aquest procès és fer més forta la organització de Podem al municipi i del Cercle per poder tenyir de morat Sant Fost i recuperar l’Ajuntament per posar-lo de nou al servei de la ciutadania amb una marca guanyadora com és En Comú Podem, que ja va guanyar en dues ocasions a Sant Fost en les anteriors eleccions generals.

Ja n’hi ha prou de sopes de lletres i de canviar de nom cada procès electoral. És hora de fer una aposta clara per una marca que cohesioni totes les forces del canvi i que representi a la majoria de ciutadans i ciutadanes de Sant Fost.

El Secretari d’Organització, Jaume Durall, ha mostrat la seva satisfacció per la participació que s’ha produït en aquestes consultes, amb un 72% de participació entre les persones que havien verificat el seu DNI.

Finalment, aquests son els resultats de l’Assemblea Ciutadana celebrada a Sant Fost:

Secretaría General de Sant Fost de Campsentelles

Alberto Bastida Marfil 10 (90.91%) 1o

Asunción Celma Vedruna 1 (9.09%) No