Assemblea 07/06/17 | Podem Sant Fost

Assemblea 07/06/2017

/Assemblea 07/06/2017

Assemblea 07/06/2017

Detalles del acta

Tipo de Acta: Municipal

Código Interno: AO-29-07062017

Acta de la asamblea celebrada el dia 07-06-2017, a las 19:00 en Carrer Sant Isidre nº34 (Casa Bastinos) y con los siguientes puntos a tratar:

Orden del dia:

1. Aprovació acta anterior. (5 min)

2. Informació Municipal diversa. (10 min)

3.- Informe Àrea de Municipalisme Maig. (10 min)

4.- Validació militancia activa. (10 min)

5.- Debat Referéndum. (90 min)

6.- Precs i preguntes. (5 min)

Asisten a la Asamblea las siguientes personas: 10

1. Aprovació acta anterior. (5 min)

S’ aprova l’acta anterior per unanimitat.

2. Informació Municipal diversa. (10 min)

En Guillermo i l’Alberto expliquen als asistents que l’Ajuntament de Sant Fost i l’Alcaldessa Montserrat Sanmartí ha posat una querella als portaveus de Podem Sant Fost per calumnies, degut als artícles que la formació morada ha publicat informant a la ciutadania de la denuncia interposada per la sol·licitut del crèdit de refinançament de manera irregular. Es llegeix a la assemblea la proposta de comunicat.

S’aprova el comunicat i es decideix de fer-ho públic el dia següent a l’assemblea mitjançant xarxes socials i la web del cercle.

3.- Informe Àrea de Municipalisme Maig. (10 min)

Degut a un excés de treball, no s’ha pogut disposar encara de l’informe de l’àrea de municipalisme del mes de Maig i s’intentarà de presentar-lo en la propera assemblea. Aprofitem el punt per aprovar l’informe del mes d’abril que encara estava per aprovar.

S’aprova l’informe del mes d’abril i es decideix compartir-lo en la web i les xarxes els próxims dies.

4.- Validació militancia activa. (10 min)

S’explica als asistents la finalitat de la campanya “Militancia activa” i s’acorden els dies dimecres 14 i dijous 15 per a fer les primeres activacions de la militancia. Es farà promoció dels dies tant en xarxes socials com a la web. S’enviarà també correus electrònics als militants.

5.- Debat Referéndum. (90 min)

Es procedeix a realitzar el debat sobre el posicionament de Podem Catalunya davant el Referèndum unilateral que vol convocar la Generalitat i el presiden Carles Puigdemont. Avans de començar amb el torn de paraules, es procedeiz a llegir una mica el text del document que es va pasar desde Podem Catalunya als cercles i l’Albert explica com s’està duent a terme el procès en la resta de cercles per poder utilitzar-ho com a exemple o model.

Finalment, desprès del debat, es procedeix a la votació de les tres propostes redactades en el text i el resultat és un empat entre la segona opció i la tercera. Més informació sobre el debat en el full annex a aquesta acta.

S’informa que es procedirà a omplir l’acta model que ens ha passat Podem Catalunya amb els resultats del debat i s’enviarà a la secretaria política ja que l’últim dia per enviar-la és el dia 9 de juny. Els resultats s’anunciarán el proper dilluns dia 12 de juny.

6.- Precs i preguntes. (5 min)

No hi han precs i preguntes.

 

Annex : Acta Debat referendum – Podem Sant Fost

Finaliza la Asamblea a las 21:00

· Convocatoria de la Asamblea: https://podemossantfost.info/acte/assemblea-ciutadana-ordinaria-12/

Documento adjunto: Array