Acta Assemblea Ordinària | Podem Sant Fost

Assemblea Ciutadana Ordinària 17/01/2018

/Assemblea Ciutadana Ordinària 17/01/2018

Assemblea Ciutadana Ordinària 17/01/2018

Detalles del acta

Tipo de Acta: Municipal

Código Interno: AO-34-17012018

Acta de la asamblea celebrada el dia 17-01-2018, a las 19:00 en Casa Bastinos (Carrer Sant Isidre 34) y con los siguientes puntos a tratar:

Orden del dia:

1.- Aprovació acta anterior.

2.- Valoració eleccions 21D.

3.- Presentació informes económics 2017.

4.- Presentació proposta butlletí Febrer 2018

5.- Precs i preguntes.

Asisten a la Asamblea las siguientes personas: 6

1.- Aprovació acta anterior.
Comencem amb la lectura de l’acta de l’asseblea de la setmana passada. Un cop lleguida es procedeix a la votació per aprovar-la. Finalment s’aprova per unanimitat.

2.- Valoració eleccions 21D.
Es fa un debat sobre les passades eleccions del 21 de desembre. El debat és molt extens i es mostren diferents postures. Es recullen les següents afirmacions al final del debat:

– Que els resultats són dolents però no són tan dolents com el que ens podiem esperar.
– Que l’augment de participació ens ha perjudicat degut a que no hem pogut canalitzar el nostre missatge al electorat no independentista i el beneficiat ha sigut ciutadans i aixó ens ha fet restar escons tambè juntament amb la pèrdua de vots.
– El missatge contradictori de l’anterior direcció de Podem ha pogut fer que hi hagui electorat que no entengui la postura oficial de Podem i Podemos davant la independència i la relació de Catalunya amb Espanya.
– Hi han hagut molts cercles que no han volgut fer campanya electoral per diversos motius en molts pobles i ciutats de Catalunya. Fet que ha suposat que en aquells municipis no es faci campanya, regalant l’espai als nostres oponents polítics.
– Considerem que la gent ha enviat un missatge clar a Podem referent a les coalicions i confluències amb altres forces polítiques: Per presentar-nos junts i units no vol dir que puguem aconseguir més vots i sumar. El més important és el missatge que es dóna i aconseguir que aquest arribi al electorat.

3.- Presentació informes económics 2017.

Degut a un problema informàtic no es poden presentar els informes i restem a l’espera d’aprovar-los en la propera assemblea que es convoqui sigui ordinària o extraordinària.

4.- Presentació proposta butlletí Febrer 2018

L’Alberto ens ensenya la proposta de butlletí del Cercle de Sant Fost pel proper mes de Febrer. El butlletí constarà d’una portada amb la defensa d’un procès participatiu en cadascun dels barris de Sant Fost, un petit artícle sobre l’aniversari de Podemos i un altre artícle sobre l’augment d’inscrits i inscrites en el Cercle. Al interior, trobem un especial sobre les 48 mesures per un Sant Fost més Social i Sostenible, en el qual es recullen unes quantes propostes del document i un breu resum de com s’ha elaborat el recull de mesures. Tanmateix, la part interior s’acaba de composar amb un article sobre la tarjeta moneder, un altre sobre el Smart City congress i un altre sobre la postura de Podem Catalunya davant la defensa del català a l’escola.
Com a novetat, a la contraportada s’inclou la nova secció de “la vinyeta” que serà un dibuix crític sobre temes del municipi per informar a la ciutadania de manera més amena.
El butlletí d’aquest mes sortirà de l’imprenta la primera setmana de febrer i no caldrà repartir-lo nosaltres atés que es contractarà una empresa per fer-ho. Les propostes són “CORREOS” o “UNIPOST”. Ambdues ofereixen el servei pel mateix preu pero CORREOS no doblega el butlletí i UNIPOST si. Per tant, a la votació de l’empresa repartidora l’assemblea es decanta per UNIPOST.

5.- Precs i preguntes.

No hi han precs ni preguntes durant aquest punt.

Finaliza la Asamblea a las 21:00

· Convocatoria de la Asamblea: http://podemossantfost.info/acte/assemblea-ciutadana-ordinaria-17/

Documento adjunto: Array