0792bc91-e20c-40e1-8e96-2a016994f8f1

L’Albert Bastida nou Secretari General de Podem Sant Fost

El Cercle de Podem Sant Fost ha  completat aquest mes de juny un procés de primàries per escollir seu Secretari General local. Aquest càrrec, té una duració de 3 anys i sovint es escollit conjuntament amb els representants del Consell Ciutadà.

El procés de primaries va finalitzar la setmana passada, en el que dues candidatures obtaven a la secretaria: La Asunción Celma i el seu projecte “Unides per Sant Fost” i la candidatura de l’actual portaveu de Podem Sant Fost, Albert Bastida amb el projecte “Amb Tu més Podem”. Ambdós projectes es van tractar i debatre a l’assemblea ciutadana per tal de que tots i totes les inscrites s’informaran de les propostes de cada candidat.

Finalment, l’Albert Bastida a guanyat amb el 91% dels vots enfront al 9% que ha obtingut la Asunción Celma. Aquí podreu veure el document aprovat pels interventors i el comitè de garanties de Podem.

L’Albert Bastida, va enviar una carta als inscrits i inscrites de Podem Sant Fost un cop publicats els resultats assegurant que:

Sant Fost necessita un Podem fort al poble que transmeti el missatge de Podemos arreu del municipi i que sigui capaç de treure el govern de IUSF que porta gairebé 30 anys a l’Ajuntament sense deixar a Sant Fost avançar. Hem de construir un projecte amb tots i totes i per a tothom. Comencem a treballar per fer-ho possible

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email