Albert Bastida Marfil

Albert Bastida Marfil

  • Técnico biomédico en el departamento de hematología del Vall de Hebrón.

Biografía

Vaig néixer a Mollet del Vallès tot i que visc a Sant Fost de Campsentelles Sóc tècnic d’anàlisi químic i també tècnic de laboratori biomèdic. Actualment treballo al departament d’hematologia de la Vall d’Hebron. Des de petit he estat vinculat a l’associacionisme i al sindicalisme. Més tard vaig decidir a provar en política afiliant-me a les joventuts socialistes. No va passar massa temps que vaig decidir abandonar el partit desil·lusionat pel seu funcionament i vaig tornar a l’associacionisme. Tot i no estar a les places el 15M, sí que el vaig seguir molt a prop i em va fer reflexionar i prendre la decisió d’empoderar-me i aportar el meu granet de sorra defensant els drets socials.

El 2014, quan vaig conèixer Podemos i el seu missatge, vaig tornar a creure que el canvi és possible i vaig decidir formar-hi part. Més tard, vaig saber que hi havia veïns i veïnes que també estaven inscrits a Podemos i vam decidir fundar el Cercle de Podem Sant Fost en el qual actualment, en sóc el portaveu.

Des de llavors, no he parat de treballar per defensar el programa i l’ideari polític de Podem al municipi i de col·laborar amb cercles sectorials i de la comarca per ajudar a construir un partit fort i col·laboratiu.

Noticias y comunicados

Declaración presentada el 2019-07-04 14:33:53

DECLARACIÓN DE BIENES

ACTIVIDADES ECONÓMICAS

RENTAS RECIBIDAS

CUENTAS CORRIENTES, DEPÓSITOS Y CUENTAS FINANCIERAS

BIENES Y DERECHOS

VEHÍCULOS

FUNCIONES

CARGOS PÚBLICOS EN PODEM

AGENDA