Les Àrees de Treball de Podem Sant Fost aproven el calendari provisional de les Taules de Treball dels eixos del Projecte Municipal.

Ahir dia 8 de març al vespre, va haver una reunió d’Àrees de Treball, en la que es va presentar una proposta de calendari per posar en marxa les Taules de Treball i començar a desenvolupar els eixos del Projecte Municipal que va aprovar l’Assemblea Ciutadana la passada setmana. Aquest projecte, es durà a terme durant un total de dotze mesos, dos mesos per eix, sempre i quant, la Taula corresponent, passat aquest temps, decideixi que s’ha assolit l’objectiu. En cas contrari, es podrà ampliar el temps un mes extra. Amb aquest calendari, s’espera tenir un esborrany del projecte a principis del segon trimestre de 2018, moment en que començarà el següent pas del projecte: La posada en marxa de la segona fase en la que la ciutadania participarà en un procés participatiu, conjuntament amb les entitats del poble i podran debatre, proposar idees i ratificar les propostes recollides en el document inicial.

Tanmateix, es van escollir els diferents responsables de cadascuna de les sis Taules de Treball, així com el coordinador del Projecte Municipal:

1.- Urbanisme: Asunción, Lorenzo i Paco.

2.- Drets i Serveis: Susana.

3.- Economia: Asunción.

4.- Cultura, Joventut i Esports: Albert.

5.- Remunicipalització: Guillermo.

6.- Participació Ciutadana i Bon Govern: Susana, Asunción, Lorenzo, Paco, Albert i Guillermo.

Coordinador del Projecte: Guillermo.

El proper dia 23 de març, començarà el procés de elaboració de l’esborrany del Projecte Municipal amb la Taula de Treball d’Urbanisme. Recordeu que aquest procés és obert a tothom que vulgui col·laborar, i podreu estar informats de tot a les pàgines de cadascuna de les Taules de Treball, que podreu trobar en aquest web.