consulta investidura

Asamblea Ciudadana Urgente sobre la estrategia política a seguir en el Pleno de investidura y la confección de un Gobierno en Sant Fost.

COMUNICAT DE PRENSA: CONVOCATÒRIA D’UNA CONSULTA CIUTADANA PRESENCIAL PER DECIDIR L’ESTRATÈGIA POLÍTICA A SEGUIR EN EL PLE D’INVESTIDURA I LA CONFORMACIÓ D’UN GOVERN A SANT FOST.

Podem Sant Fost ha convocat a tots i a totes les seves militants, el pròxim dia divendres 14 de juny a les 20.00 hores en el bar Xaragall de Sant Fost de Campsentelles, a prendre la decisió de quin rumb i que estratègia política ha d’adoptar Podem Sant Fost en l’elecció del nou alcalde o la nova alcaldessa de Sant Fost, així com en la composició i confecció d’un nou govern per a la legislatura 2019 – 2023.

Convoquem a totes les persones que formem part d’aquest projecte del canvi polític que han realitzat una gran labor d’oposició fora del ple i que ara tenim l’oportunitat de cogobernar Sant Fost o seguir en l’oposició, però aquesta vegada amb representació.

L’assemblea serà breu i amb l’únic propòsit de la votació presencial de les següents dues preguntes durant la seva celebració:

1.- Creus que Podem ha de donar suport en el Ple d’investidura al candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) per a així evitar un govern continuista de IUSF?

2.- En cas afirmatiu, Consideres que Podem ha d’entrar en el govern de l’Ajuntament de Sant Fost en un format de coalició?

Portem molt temps treballant per a aconseguir un canvi real en el municipi i ara tenim l’oportunitat de materialitzar-lo. Tenim clar el nostre objectiu: Governar per a les persones i amb les persones.

Sí que es pot!

 

Podem Sant Fost

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email