NEWLOGO

COMUNICAT DE PRENSA

BUTLLETÍ EL CERCLE DE SANT FOST

Avui hem presentat el nou projecte del Cercle de Podem Sant Fost, el Butlletí Municipal “El Cercle de Sant Fost”.

El Cercle de Sant Fost es tracta del butlletí informatiu municipal que desenvolupa Podem Sant Fost i l’associació El Cercle de Sant Fost mensualment, tant en format físic com digital, per tal d’informar de les notícies més importants del nostre municipi i per apropar la política municipal, autonòmica i estatal a la ciutadania.

D’altre banda, El Cercle de Sant Fost vol ser una eina de participació ciutadana que acabi transformant el butlletí en una revista de totes les ciutadanes i tots els ciutadans de Sant Fost.

Per tant, el butlletí arribarà a les bústies dels Santfostencs i Santfostenques periòdicament tot i que per barris, es a dir,  al ser un projecte finançat completament amb donatius de la ciutadania, no disposem de suficient pressupost com per fer-lo arribar a totes les cases del poble. Es per això, que cada número arribarà a un barri diferent.

Tot i així, el butlletí arribarà a tothom de forma digital. Aquella persona interessada en rebre el butlletí sempre de forma física, podrà demanar-lo mitjançant la subscripció al butlletí, omplint el següent formulari i enviant-lo al correu “[email protected]“.

Igualment, tothom que vulgui publicar una notícia al butlletí, ho podrà fer omplint el següent formulari amb la informació de la noticia en qüestió i enviant-lo, igualment, al correu  “[email protected]“.

Per un problema amb la impremta, el número d’octubre del butlletí “El Cercle de Sant Fost” no s’ha pogut repartir físicament. De tota manera, disposeu de l’exemplar en digital a les següents webs i enllaços:

drive slideshare wordpressissu

PODEM SANT FOST.