NEWLOGO

COMUNICAT OFICIAL

Podem participa al acte de soport a Carme Forcadell

La política és la forma democràtica que tenen les persones que pensen diferent de resoldre les seves diferencies i posar-se d’acord, amb diàleg i pacte, des de la comprensió i la generositat.

La judicialització  que ha portat a terme el PP contra Catalunya i els seus representants polítics, és una forma de tancar qualsevol via de diàleg i negociació i es tracta d’una perversió de la democràcia, defensant un fals patriotisme que l’únic que busca és un interès electoral, entre bons i dolents.

Es per això, que Podem Sant Fost, dona suport a la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, per que volem defensar: La democràcia, el pacte i el diàleg, el respecte a les institucions i a qui les representa, el dret a decidit i la sobirania del poble de Catalunya.

Tanmateix, volem expressar en nostre rebuig a la judicialització política, la política de confrontació que es porta a terme per part del PP i alguns sectors del PSOE d’Espanya contra Catalunya i de la criminalització de crear processos de participació que empoderan a la ciutadania.

Es per això, que avui dia 15 de desembre, estarem presents al acte convocat a la Plaça de la vila.

PODEM SANT FOST.