FINANCIACIÓ DEL CERCLE

En Podem Sant Fost ens prenem els nostres mecanismes de finançament i transparència com una qüestió política de molta importància ja que considerem que la independència financera i la transparència en els partits és una condició necessària per el funcionament adequat de la democràcia.

Com que actualment Podem Sant Fost manca d’una identificació jurídica que permeti l’autogestió dels seus comptes i les seves finances, l’assemblea va aprovar la creació d’un organisme que proporcioni aquesta identitat jurídica i fiscal al Cercle mentre que s’aconsegueix una identitat pròpia.

Es per això que Podem Sant Fost no té comptabilitat, si no que el Cercle de Sant Fost, aprova les despeses de Podem i les assumeix.

L’entitat del Cercle de Sant Fost té els mateixos compromisos polítics que Podem en quant als mètodes de finançament i les dependències econòmiques.

Per aconseguir aquesta independència econòmica necessària, ens autofinancem mitjançant els donatius de la ciutadania, sense l’ajuda de cap banc o entitat financera i amb els límits establerts .

Veure Portal de Transparència Económica

Volem donar exemple a institucions i organitzacions sent el màxim de transparents possibles obligant-nos a mostrar en que ens gastem els diners i comprometent-nos a publicar i actualitzar els nostres comptes trimestralment de manera accessible i comprensibles.

Per això, disposem del nostre Portal de Transparència i els informes de transparència trimestrals publicats i aprovats per l’assemblea.

PERIÓDICAMENTE

Hazte miembro del círculo y colabora económicamente desde 5€/mes.
COLABORA

CROWDFUNDING

Colabora económicamente con los proyectos que estamos llevando a cabo
COLABORA

TIENDA

Consigue material de merchandising de Podem, libros y accesorios varios.
COMPRAR
INSCRÍBETE

Pasa a la acción y colabora con nosotros!

Inscríbete como miembro del Círculo y colabora en el portal de participación.
INSCRÍBETE