FORMULARI DE INSCRIPCIÓ A PODEM SANT FOST CIF G86976941

simpatitzant

Inscriu-te com a Soci

Els socis són membres actius del Cercle de Podem Sant Fost que participen a l’assemblea i tots els altres òrgans de treball per a desenvolupar projectes tant interns com municipals. També té altres drets com a participar a les votacions tant telemàtiques com presencials i asistir a les assemblees com a membre de ple dret.

Inscriu-te com a Simpatitzant

El Simpatitzant és aquella persona que desitja estar informada de tots els projectes i les notícies relacionades amb el Cercle de Podem Sant Fost i el municipi. A més, te la possibilitat de participar a les votacions telemàtiques i asistir a les assemblees com a oient.

Quins són els passos?

Llegir els documents organitzatius. El Cercle de Podem Sant Fost es regeix per una serie de documents organitzatius, polítics i ètics que cal que llegeixis i comprenguis abans de realitzar la inscripció com a soci o simpatitzant. Aquests documents són els pilars fundamental en els que es basa el Cercle, ja que recull el seu funcionament, les directrius, els objectius i els valors que defineixen el partit i l’organització. Pots trobar aquests documents en aquest enllaç.

Omplir el formulari corresponent. Un cop has llegit els documents i estàs conforme d’alló que s’estableix en ells, cal que omplis el formulari que es troba en aquesta mateixa pàgina en format pdf mitjançant el programa Adobe Acrobat Reader i enviar-lo amb el formulari que trobaràs abaix a la web. Un cop enviat, rebràs el acusament de rebuda i ja formaràs part del Cercle de Podem Sant Fost.

Registrar-se com a usuari. En el formulari que omplis, veuràs que hi ha una opció per crear un usuari web. Aquest usuari et permetrà participar als debats del web, proposar iniciatives i realitzar votacions telemàtiques. Quan hagis tramitat la teva sol·licitud, els responsables del web t’enviaran un correu electrònic amb el nom d’usuari i la contrasenya per poder accedir al portal de participació. Si passat uns dies no t’arriba, envia un correu a [email protected].

La nostra Organització

esquema

Formulari Inscripció com a Simpatitzant 

Formulari Inscripció com a Militant