NEWLOGO

COMUNICAT OFICIAL

L’oposició de Sant Fost es reuneix d’urgència.

El passat dia 22 de desembre, va haver una reunió amb les forces de l’oposició funcionals de Sant Fost per tractar la denúncia al jutjat de Granollers a l’Ajuntament de IUSF i el PSC, deguda a la sol·licitud irregular d’un préstec bancari per valor de 2.800.000 euros, que suposen aproximadament, el 35% dels ingresos del municipi.

A la reunió van ser convidades totes les forces de la oposició en el passat Ple Municipal, i posteriorment , amb una comunicació formal. Tot i així, varem asistir tan sols els membres dels partits de ERC i Podem. Llevat de Esquerra Unida Alternativa (Sumem), que es va excusar i va preferir concertar una reunió amb l’alcaldessa, cap altre partit de l’oposició va pronunciar-se sobre el tema.

Tal i com varem dir al Ple, el fet de que Independents (IUSF), hagi demanat un préstec tan elevat, sense informar a l’oposició, vol dir que la senyora Montserrat Sanmartí governa a esquenes dels representants de més de la meitat de la ciutadania de Sant Fost. Es per això, per la importancia del conflicte, cal que l’oposició ens oblidem d’alló que ens diferencia i treballem en alló que ens uneix, el dessitg d’un govern transparent a la ciutadania i una lluita ferma contra l’endeutament legitim. Lamentem que aquest pensament no el comparteixin les forces polítiques que no han asistit a la reunió.

Tanmateix, la reunió amb ERC va permetre que ambós formacions ens posem d’acord per a treballar conjuntament diferents temes que afectin al municipi com és el cas de la nova sol·licitud de refinançament del deute.

Confiem en que finalment la resta de partits de l’oposició col·labori per evitar que el govern de IUSF i el PSC continui fent la gestió del poble de maneta opaca.

PODEM SANT FOST.