NEWLOGO

COMUNICAT DE PRENSA

PACTE DE GOVERN DE IUSF I PSC SANT FOST.

Ahir al migdia vam conèixer, mitjançant el Twitter de l’Ajuntament, que IUSF i el PSC de Sant Fost han arribat a un acord i finalment governaran junts.

La notícia no ens ha sorprès, atès als piquets d’ull que el regidor dels socialistes, ha anat fent a l’alcaldessa i al partit de IUSF els darrers mesos. Primer va permetre, amb el vot a favor, que s’aprovessin uns pressupostos municipals que invertien un 16% més en l’amortització de deute públic i retallava més d’un 30% la inversió en benestar social. Després, va presentar una proposta a la comissió de territori per el desviament de la B-500 que s’oblidava dels veïns i les veïnes dels barris de la Conreria i que proposava una ficció, que alhora reivindica IUSF, com és la de pensar que
l’Ajuntament pot assumir la titularitat de la B-500 a l’actualitat.

Lamentem la decisió que ha pres el regidor Juan Álvarez de recolzar, un govern amb un partit que ha portat a Sant Fost, a endeutar-se desmesuradament per la mala gestió que han portat durant els 24 anys que porten governant, i que a més, es troba denunciat davant a la generalitat per la falta de transparència.

Amb aquest pacte, Juan Álvarez posa punt i final al període d’ oposició que van dur a terme els seus companys i companyes, i consolida un govern municipal símil al dels populars a l ’estat, mitjançant una nova relació de vassallatge que, fins dijous, no en coneixerem els detalls.

Podem, continuarà sent la veu de l’ oposició a Sant Fost defensant els drets de les ciutadanes i els ciutadans i treballant per aconseguir construir un poble de tots i totes.

PODEM SANT FOST.