La relació entre votants i càrrecs polítics es basa en una “confiança plena” en el càrrec electe i si aquest no fa el seu treball o bé no compleix allò que havia promès no hi ha mecanismes per poder obligar que les facin.És per això que els ciutadans i les ciutadanes necessitem garanties per poder obligar que es compleixin les promeses electorals i que es treballi sempre pel bé del poble.

Podem Sant Fost sempre treballa pel bé del poble tot i no disposar de regidors. És per això que volem demostrar a la ciutadania que treballem cada dia per garantir i vetllar pel bé comú i per aconseguir el millor per Sant Fost.Amb aquest motiu presentem els informes munic+ipals, perquè tot veí o tota veïna pugui seguir els passos d’allò en el que treballem dia a dia.

Aquest mes de maig, hem posat a disposició de tothom el primer informe que correspon al treball realitzat en el mes d’Abril. En aquest informe es pot trobar informació com les instàncies registrades, els actes organitzats, les campanyes que hem dut a terme, els treballs municipals realitats o les tasques a la web i eines en línia. Aquest mes d’Abril, volem destacar les propostes presentades als pressupostos municipals (Instància núm. 1892), la nostra lluita per un portal municipal més transparent o l’estudi dels contractes menors dels darrers anys. Podeu trobar més informació en l’informe complet que hem penjat al nostre portal de transparència.