ple-sant-fost-666

Comunicat del Secretari General de Podem Sant Fost als veïns i veïnes de Sant Fost que han signat la moció ciutadana

Benvolguts veïns i veïnes de Sant Fost,

Des de fa un mes, un conjunt de santfostencs i santfostenques han fet porta a porta recollint signatures per presentar una moció al Ple municipal, sol·licitant una sèrie de mesures per millorar la seguretat ciutadana de Sant Fost. Molts d’ells i elles, han estat afectats per robatoris al llarg de l’any passat. En alguns casos de manera reiterada. Els santfostencs i les santfostenques tenim el dret, no sols de tenir un servei de seguretat ciutadana, si no de tenir la sensació de seguretat tant a casa com al barri on vivim.

Un total de 427 persones han demostrat que aquest problema, invisibilitzat pel Ple Municipal, existeix, i així ho han reflectit tot signant un document conjunt, demanant més policies, una millora de les condicions de treball dels nostres agents i la creació d’una junta de seguretat ciutadana entre d’altres.

La moció pot contenir mesures difícils d’aconseguir, d’altres que ja s’estan posant en marxa però no funcionen com haurien de funcionar, però cal tenir perspectiva i voluntat política i mirar més enllà de les peticions que recull la moció. La proposta al Ple té la finalitat de que les veïnes i els veïns de Sant Fost es sentin protegits a les seves llars i això es una petició molt legitima.

Finalment, el Ple Municipal va aprovar per unanimitat les peticions d’aquests 427 ciutadans i ciutadanes. Es va demostrar en el Ple Municipal, que quan el poble s’uneix i treballa en comú, es pota aconseguir tot. Vull felicitar des d’aquí a tots els veïns i les veïnes que han col·laborat o han signat aquesta moció, doncs ells i elles són l’exemple de dues dels pilars que Podem recull en el seu projecte: La Participació Ciutadana i la política del bé comú.

Moltes felicitats! I força, ja que ara toca demanar que les promeses que han aprovat es facin realitat.

Si que es pot!

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email